Volledige binnenafwerking

Pleisterwerken

AFW Bouw is gespecialiseerd in binnenpleisterwerken, meer bepaald droog pleisterwerk. Pleister is een laag van enkele millimeters of centimeters dik, dat aangebracht wordt op een muur of plafond. Het doel van een muur of plafond te bepleisteren is om deze vlak af te werken zodat men deze later verder kan afwerken met verf of behangpapier.

 

Waarom werken met droog pleisterwerk?

Werken met droog pleisterwerk in plaats van nat pleisterwerk heeft zo zijn voordelen. Doordat er bij droogpleisterwerk geen water nodig is, heb je geen bouwvocht en hierdoor geen bouwtijden. Zo is er geen oponthoud voor de volgende fases van je project. Grote en ongelijke oppervlakken vormen voor droog pleisterwerk geen enkel probleem. Door het licht gewicht hoef je ook helemaal geen rekening te houden met de draagstructuur van je woning bij het plaatsen van scheidingswanden. Wat ook zeker mooi meegenomen is, is dat je tussen de originele wand en het pleisterwerk makkelijk de isolatie en of draden kan wegwerken. En nog veel meer...Gyprocwerken

Bent u aan het renoveren of bouwen? Bent u op zoek naar een snelle, makkelijke en vooral betaalbare oplossing om extra muren te plaatsen? Dan bent u bij AFW bouw aan het juiste adres!

Gyproc is ongetwijfeld een van de efficiëntste, maar vooral een van de betaalbaarste manieren om van een grote kamer twee kleinere te maken, een plafond te verlagen en dergelijke meer..

Er zijn verschillende soorten toepassingen van gyproc, allemaal afhankelijk van het eindresultaat dat u verwacht. Neem contact met ons op voor meer uitleg over uw specifiek project.

 Schilderwerken

Bent u op zoek naar iemand om de schilderwerken van uw renovatie- of bouwproject uit te voeren? Dan zit u goed bij AFW Bouw. Bij ons kan u terecht voor verschillende soorten van schilderwerk, zowel binnen als buiten. Onze werknemers schilderen met de grootste precisie, zodat het eindresultaat beter is dan wat u verwacht had.

Weet u niet welk soort verf u het beste kan gebruiken? Geen probleem, wij helpen u met het kiezen van de juiste verf! Wij werken enkel met de beste schildermaterialen. Op deze manier garanderen wij u een super eindresultaat.